Vrijeschool Alphen aan den Rijn
Plataan Boskoop
Gemeentehuis Amstelveen
Duinstede Wassenaar

Onze Referenties

Als specialist in de verhuur en verkoop van zonnecentrales werken wij al sinds jaar en dag samen met vooraanstaande

producenten. Ons team startte in 2012 met het ontwikkelen van duurzame energieoplossingen voor organisaties.

Sindsdien hebben we samen al ruim 120 projecten mogen realiseren.

 

 

Merford kiest voor duurzame stroom: zonnecentrale met 1698 zonnepanelen


Gorinchem - Voor de duurzaamheidsdoelstellingen van Merford heeft RECO Solar in de afgelopen maanden een zonnecentrale ge√Įnstalleerd. De dak-installatie omvat een kleine 1.700 zonnepanelen met 12 omvormers en twee installatiekasten voor de aansluiting op het lokale netwerk. Met deze nieuwe aanwinst is Merford bijna geheel zelfvoorzienend in haar energiebehoefte.

 

Merford is specialist in het ontwikkelen van geluidsisolatie oplossingen, speciale deuren en ergonomisch ontworpen cabines voor machines en voertuigen. Mede vanuit het ontwikkelen van gezonde, veilige en ergonomisch verantwoorde oplossingen, hecht Merford veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Zonnecentrale

De zonnecentrale van Merford omvat 1.698 zonnepanelen met een capaciteit van 475kWp. Om deze capaciteit om te zetten in wisselspanning zijn 12 omvormers ge√Įnstalleerd. Deze staan aangesloten op twee installatiekasten (400 Amp per kast) welke via een nieuwe hoofd-verdeelinrichting (1.000 Amp) zijn aangesloten op de hoofdmeterkast.

 

‚ÄúWij zien duurzame energieopwekking niet alleen als noodzakelijk voor het milieu, maar ook als superieure technologie waar je als bedrijf je voordeel mee kan doen. We willen met hulp van subsidie de zonnecentrale in ongeveer vijf jaar terugverdienen. Je hebt dan een partner nodig die een uitzonderlijke prijs/prestatie verhouding kan bieden, en die hebben we in RECO Solar gevonden.‚ÄĚ ‚Äď Joost Vertooren, directie Merford

Terug

Referenties